Menu Sluiten

Vacature onafhankelijk technisch voorzitter Sterk VO

Sterk VO is sinds 1 januari 2021 een vereniging. De algemene ledenvergadering (ALV) houdt toezicht en bestaat uit 10 bestuurders van de bij de vereniging aangesloten V(S)O besturen. De ALV keurt de begroting, het ondersteuningsplan, het jaarverslag en de jaarrekening goed en bewaakt de koers van Sterk VO. De directeur-bestuurder is verantwoordelijk voor het beleid van Sterk VO en ontwikkelt dit in overleg met de schoolleiders en haar partners. Om het overleg in deze vorm optimaal te laten verlopen zoeken we een technisch onafhankelijk voorzitter.

Procedure
SWV Sterk VO laat zich in de search ondersteunen door executive searchbureau Colourful People. Voor vragen omtrent de functie of de procedure kan contact opgenomen worden met mw. Melek Usta, directeur Colourful People, op 06-20424347 of via m.usta@colourfulpeople.nl.

Sollicitatie en planning
U kunt uw interesse kenbaar maken door uw brief en CV uiterlijk 16 mei 2021 via de website van Colourful People te uploaden. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 4 juni.

Lees hier meer over de vacature.