Menu Sluiten

Startbijeenkomst de Overstap 22 november 2018

Traditiegetrouw willen wij ook dit jaar graag met u het overstapjaar openen. Op donderdag 22 november wordt voor alle betrokkenen van de overstap van het VO naar het MBO een interactief programma georganiseerd.

Door middel van een Open Space zullen we ervaringen rondom de overstap met elkaar delen. Wilt u meer informatie krijgen over een Open Space? Bekijk dan dit filmpje. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de gelegenheid om zelf onderwerpen in te brengen en op die manier mede de agenda te bepalen. Zijn er belangrijke thema’s die spelen binnen uw school? Of regionale vraagstukken die discussie behoeven? Er is volop ruimte om de dialoog aan te gaan over wat ú belangrijk vindt. Wij willen u daarom alvast vragen om hier over na te denken. Misschien gaat u wel naar huis met een verrassende oplossing voor uw probleem!

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het nieuwe gebouw van OPDC Utrecht (Van Lieflandlandlaan 117 te Utrecht). Bent u er dit jaar ook weer bij? Zet de datum alvast in uw agenda. U kunt u alvast aanmelden via deze link. Na de zomervakantie ontvangt u van ons meer informatie over het programma en krijgt u de mogelijkheid op voorhand onderwerpen in te brengen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 22 november 2018
Tijd: van 13.00 tot 16.30 uur
Locatie: Van Lieflandlaan 117, 3571AA te Utrecht