Menu Sluiten

Startbijeenkomst de Overstap


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 22 november 2018


Overstap, laat je horen!

Uitnodiging Startbijeenkomst De Overstap
Donderdag 22 november 2018

Op donderdag 22 november wordt voor alle betrokkenen van de overstap van het V(S)O naar het MBO een interactief programma georganiseerd. Laat je horen tijdens deze middag!
Door middel van een Open Space zullen we ervaringen rondom de overstap met elkaar delen. Dit betekent dat alle deelnemers zelf de agenda gaan bepalen. Wilt u meer informatie krijgen over een Open Space? Bekijk dan dit filmpje.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u zelf onderwerpen inbrengen. Dit is de kans om uw thema’s of vragen op de agenda te krijgen! Zijn er belangrijke thema’s die spelen binnen uw school? Of regionale vraagstukken die discussie behoeven? Er is volop ruimte om de dialoog aan te gaan over wat ú belangrijk vindt.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het nieuwe gebouw van OPDC Utrecht (Van Lieflandlandlaan 117 te Utrecht). Bent u er dit jaar ook weer bij?
Meld u aan via deze link. Onderwerpen kunt u zelf tijdens deze middag inbrengen. Heeft u al ideeën? We zijn erg benieuwd! Laat het ons weten in het aanmeldformulier.