Menu Sluiten

Sterk VO en OPDC Utrecht gevestigd in gerenoveerd pand

Op dinsdag 3 april zijn samenwerkingsverband Sterk VO en het OPDC Utrecht verhuisd van de Wittevrouwenkade 4 naar een gerenoveerd schoolgebouw aan de Van Lieflandlaan 117 in Utrecht. De verhuizing verliep soepel en – met uitzondering van de ochtend van de verhuizing – gaan de werkzaamheden gewoon door. Donderdag 5 april doen de leerlingen van het OPDC Utrecht hun intrede in het nieuwe pand. Ze starten met een interactief spel om hun nieuwe school te leren kennen.

Trots
“Dit prachtig gerenoveerde gebouw is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Utrecht en de gezamenlijke schoolbesturen”, vertelt de trotse Ank Jeurissen (directeur Sterk VO). Wij zijn heel blij met de goede samenwerking en het resultaat.”

Nieuwe faciliteiten
“Het pand biedt volop kansen aan leerlingen van het OPDC Utrecht om hun talenten te ontwikkelen. Alleen al de sportfaciliteiten en de praktijklokalen zorgen voor verbreding van het onderwijsaanbod. Ook de medewerkers gaan er op vooruit. Het pand is licht, ruim en uitgerust met nieuwe faciliteiten, zoals ruimtes voor de specialisten en een mooie binnentuin.”

Feestelijke opening
In september wordt het pand feestelijk geopend. Jeurissen: “Dan zijn we volledig geïnstalleerd en proosten we graag met onze relaties op dit mooie resultaat. Ouders en buurtbewoners nodigen we in het voorjaar vast uit om een kijkje te nemen. Meer informatie hierover volgt.”

Publicatiedatum: